Fira med oss!

Minns du vad du gjorde för femton år sedan? Var du bodde, vad du brukade äta och vart du trodde att du var på väg. Vi minns. Det var nämligen då vi startade Matkomfort i Tyresö. Vi såg oss redan från början som något mer än en matkasse och det gör vi fortfarande. Vi vill göra det möjligt att äta riktigt god mat i veckorna utan att för den skull behöva stå flera timmar i köket. Det du sparar i tid ska du alltid vinna i smak!

Nu fyller vi 15 år och finns i nästan halva Sverige. Det vill vi förstås fira med dig. Därför har vi tagit fram tre nya jubileumslådor med grejer vi gillar, till ett riktigt bra kalaspris till dig som har matkasse från oss den aktuella veckan. Du beställer under Min meny, klicka dig in på respektive vecka och lägg till önskat antal av jubileumsvaran.

Parmesan & olivolja v. 36 Parmesan & olivolja v. 36

Parmesan & olivolja v. 36

Det här är en topp-parmesanost som är lagrad i 30 månader! Den kommer i en smart förpackning som är lätt att återansluta vilket gör att parmesanen håller upp till 6 månader i kylskåp. Olivoljan har vi tagit fram tillsammans med familjen Diglio och den har en förstklassig kvalitet med en härligt intensiv och fyllig smak!

Du får ca 1 kilo ost och en flaska Diglio olivolja 500 ml.

Beställ senast 28 augusti kl. 12, leverans 3-4 september

Jubileumspris 450 kronor

(värde 750 kronor)

Entrecote & kryddsmör v. 35 Entrecote & kryddsmör v. 35

Entrecote & kryddsmör v. 35

Entrecote är min favoritdetalj! Älskar att grilla den, med sitt insprängda fett blir det inte torrt och fettet ger god smak åt köttet. Men även stekt i stekpannan på hög värme, får det en riktigt härlig smak. Och kom ihåg att rumstemperera smöret så det inte kyler ner köttet vid servering!
/Henrik, kock och grundare

Du får svensk entrecote (2 st, total vikt 900-1100 g) och kockarnas kryddsmör, beräknat för 4 personer. Tillagningstips kommer du hitta under Kockens instruktioner.

Beställ senast 21 augusti kl. 12, leverans 27-28 augusti

Jubileumspris 345 kronor

(värde 495 kronor)

Köp ett presentkort Köp ett presentkort

Köp ett presentkort

Vet du någon som också vill vara med och fira? Köp ett presentkort. Passar alla, från den nyblivna familjen, nygifta paret, morfar, dottern, grannen, kollegan... vem vill inte ha lite extra god vardagsmat?

Logga in och beställ presentkort. Har du inte handlat hos oss tidigare? Beställ presentkort här

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!