Kockförberedda middagar på vardagar

Idén föddes ur mitt eget behov. Om jag som kock – som både kan och vill laga mat – ändå inte fick till det, hur var det då med andra familjer? Samma sak, visade det sig.

Vi behöver alla lite hjälp på traven. Dels med att bestämma vad som ska stå på veckans meny. Dels med att handla maten och leverera den hem till dörren. Men också med att förbereda maten så att det går fort när man väl ställer sig i köket. Ungefär som en matkasse. Fast bättre och med fler fördelar. Sagt och gjort.

Matkomfort erbjuder sedan 2008 kockförberedda middagar på vardagar. Du behöver bara lägga ungefär 5-20 minuter i köket för att färdigställa en hel middag. Vi använder närproducerade huvudråvaror så långt det är möjligt. Ett som är säkert är att de är svenska och färska. Menyn anpassas alltid utifrån vilka råvaror som finns tillgängliga. Eftersom vi portionsanpassar så gott som alla ingredienser blir svinnet minimalt för dig. Men också för oss. I vårt eget kök har vi dragit det hela vägen – där har vi i princip nollsvinn!

Konceptet har verkligen fått tummen upp av våra kunder. Idag hjälper vi fler än 2 500 familjer i Stockholm och Uppsala med vardagsmaten. Välkommen du också!


Henrik Isaksson, kock och grundare av Matkomfort

Jämför oss gärna
– då är vi som bäst

Matkassen har slagit igenom med dunder och brak. Färdiga veckomenyer, maten hem till dörren, ekologiska och näringsrika råvaror. Så långt allt bra! Men du kan förvänta dig mer!

Linas Matkasse, Middagsfrid och Ecoviva är bara några av många exempel på framgångsrika matkassar. Matkomfort tog redan vid starten 2008 idén ett steg längre. Tiden det tar att laga maten är lätt att glömma bort. Den tiden kan vara svår att hitta mitt i vardagshetsen. Matkomfort kompletterar därför matkassens fördelar med ytterligare tre stora plus:

Kockförberett

Allt som går att förbereda förbereds av en kock och lagas helt och hållet från grunden. Det ger dig garanterat goda smaker och spar tid!

Snabblagat

Matkomforts middagar kräver ungefär 5–20 minuter av din tid för att färdigställa, beroende på vilken meny du beställt. Resten är kockförberett eller färdigställs av din ugn och spis.

Portionsanpassat

Vi portionsanpassar så gott som alla ingredienser, vilket ger ett minimalt svinn för dig. I vårt kök har vi till och med nollsvinn när vi förbereder dina middagar! Matkassens alla plus är bara en del av Matkomforts erbjudande. Som sagt, jämför oss gärna.
Läs mer om våra menyer

Prisvärt och
praktiskt taget perfekt

Till skillnad från matkassarna så portionsanpassar Matkomfort alla ingredienser. Det innebär att du inte betalar för något som du inte kommer att använda. Det gör också att matsvinnet blir minimalt, både hos dig och hos oss. Det tjänar alla på.

Vi testade att handla alla råvarorna, till en av våra mest populära veckomenyer, i en vanlig mataffär. Det blev dyrare än våra kockförberedda menyer. Och då ingår ju dessutom i priset att maten är förberedd så långt det är möjligt! Alltså spar du inte bara pengar utan också  tid i köket! För att inte tala om allt emballage som du slipper ta vara på när allt kommer portionsanpassat.

Läs mer om våra menyer

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!