2021-10-15 Food Court / Blogg

Christians Boeuf Bourguignon

Vi släppte loss vår kock Christian i köket och han har gjort en liten upplaga av en helt fantastisk Boeuf Bourguignon.

Detta är à la carte, en riktig festmåltid som passar sig bäst till helgen med ett stort glas rödvin till. Vi har kokat stora härliga bitar av svensk högrev i en massa rödvin och kryddor, i timmar. Sedan har vi ”sous-videat” den. Så hemma är det bara att värma grytan i kokande vatten medan du gör potatispurén och steker sidfläsket, löken och svampen. Detaljerad beskrivning hittar du under Kockens instruktioner.

Om du serverar boeufen som en del av en middag med flera rätter kan den räcka till 3-4 personer. Förslag på förrätter, sallader och efterrätter hittar du här i vår Food Court.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

Fler inlägg i Blogg

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!