Gästspel av Magnus Norberg från Sturebadet
2021-05-28 Food Court / Blogg

Gästspel av Magnus Norberg från Sturebadet

Dags för gästspel! I samarbete med Sturebadet kommer deras kökschef Magnus Norberg stå bakom menysättningen av Sthlmslådan med leverans 6 juni. Är du nyfiken på Magnus meny kan du fram till kl. 12:00 måndag 31 maj beställa Sthlmslådan v. 23 under Min meny.

Sturebadets restaurang delar vår matfilosofi om att alltid sträva efter näringsriktig och bra vardagsmat av svenska färska premiumråvaror. Givetvis utan onödiga tillsatser och konserveringsmedel. Därför känns detta gästspel från Sturebadet och Magnus extra kul.

Gästspel och meny signerad Magnus Norberg, Sturebadet

FÅGEL
Timjanbakad Bjärekycklingfilé med äppel- och curryyoghurt, bulgur och apelsinglaserade sockersnapsar

FISK
Laxfilé med smörslungad sparris, rädisor och kokt potatis serveras med citronette och senapsmajonnäs

FANTASI
Marinerad tofu på en glasnudelsallad med ponzusås, sichuanstekt champinjon, rostad kokos samt chilimajonnäs


Om Sturebadets restaurang

Visste du att du kan äta frukost i Sturebadets restaurang? Bestäm träff med kollegan innan jobbet och ta dagens första möte där. Njut samtidigt av den lugna atmosfären och den utmärkta frukosten. På lunchmenyn och den speciella helgmenyn finns alltid några klassiker som Toast Skagen och Sturebadets räksallad, tillsammans med ”dagens lunch” och någon efterrätt.

”Maträtterna i restaurangen lagas med råvaror av högsta kvalitet. I köket är det grönsakerna och rotfrukterna som får det självklara fokuset och som utgör basen i alla maträtter. Sturebadets restaurang är också välkänt för de goda frukostarna som är den perfekta starten på en energifylld dag. Den vackra och rofyllda miljön är utmärkt för en stund av lugn och avkoppling. Här ser du människor i kostym som sitter bredvid andra som är insvepta i mjuka badrockar. Det är denna sköna mix som gör atmosfären i vår restaurang så unik och välkomnande. Välkommen in du med! /Sturebadet

Läs gärna mer om Sturebadet och deras restaurang på sturebadet.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

*

*

Fler inlägg i Blogg

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!