2016-05-15 Food Court / Tips & Trix

Lägg maten på grillen

Många av våra kunder plockar fram grillen så fort vädret tillåter och föredrar att laga även vardagsmaten på den. Vi ger alternativa tillagningssätt för flera av veckans rätter – för det mesta går ju att grilla!

Den här veckan serveras zucchini och paprika till vår italienska köttgryta (Premium). Trä upp grönsakerna på ett spett och lägg det på grillen!

Vill du grilla måndagens laxfilé, tänk på att det är viktigt att gallret är ordentligt varmt och smort, annars fastnar fisken. Börja med att grilla köttsidan på laxen, vänd sedan över till skinnsidan eftersom gallret är varmast i början. Om skinnet fastnar är det inte hela världen.

Veckans vitlöksmarinerade kotlett serveras med bifftomat, även den går utmärkt att grilla. Pensla tomaten med lite olivolja först.

Ha en trevlig grillvecka!

Fler inlägg i Tips & Trix

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!