Hämta matkassen hos OKQ8
2022-08-10 Food Court / Blogg

Här är våra utlämningsställen – hämta matkassen när det passar dig!

Hämta matkassen hos utvalda OKQ8-stationer, Gulf Biskopsvarn, ICA Stop eller hos oss! Är du på väg hem efter en helg i stugan eller kanske av andra anledningar har svårt att passa vår leveranstid? Då kan det vara perfekt att hämta upp maten på vägen hem. Med generösa öppettider både hos Gulf Biskopskvarn, OKQ8 och Ica Stop blir det enkelt att hämta ut maten när det passar dig. Från söndag eftermiddag finns din matkasse på plats och du får ett sms med den exakta tiden. Våra utlämningsställen håller din matkasse väl kyld tills du kommer för att plocka upp den. Från söndag eftermiddag till tisdag (måndag för OKQ8). Längre rekommenderar vi heller inte att den står, då råvarornas kvalitet försämras om du väntar flera dagar med att äta dem. Väljer du att själv hämta din matkasse ger vi dig dessutom en rabatt på 50 kronor.

Välj om du vill hämta matkassen hos något av våra utlämningsställen på den aktuella veckan under Leveranser. Vill du ändra efter det att veckan är låst går det finfint, kontakta kundtjänst ända fram till fredag lunch och efter det, vårt journummer.

Utlämningsställen i Storstockholm

 • ICA Stop, Täbykarta
 • OKQ8 Skvaltan, Nackakarta
 • OKQ8 Brommaplankarta
 • OKQ8 Haninge, Nynäsvägen 23karta
 • Gulf Biskopskvarn, Strängnäskarta
 • Matkomfort, Tyresö – hämta måndag 8:30-16:30, tisdag 8:30-15:30 – karta
 • Dubbelkolla gärna ditt utlämningsställes öppettider, klicka dig vidare till deras hemsida via länkarna ovan. Var särskilt uppmärksam kring helgdagar. De brukar dock hålla ordinarie öppettider året runt.

  Utlämningsställen södra Sverige

  För dig som bor i övriga landet så finns möjlighet att själv hämta upp din matlåda på någon av kylterminalerna om det skulle vara så att du inte är hemma. Kontakta Gordon Delivery på 010-551 80 00 för att komma överens om en tid som passar.

  Kontakta Kundtjänst för mer information.


  Foto OKQ8

  Fler inlägg i Blogg

  Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!