INGEN BINDNINGSTID & ALLTID FRI FRAKT
Matkomfort tipsar om glace
2018-02-01 Food Court / Tips & Trix

Variera mera och glasera

Variera kryddningen på ditt fläskkött och kyckling. Endast fantasin sätter gränser. Ta det du har hemma och var inte rädd för att prova nya kombinationer för att hitta din egen favorit. Här har jag använt lite av mina torkade citrusfrukter och kryddor och med dem gjort en snabb glace/marinad. Här är mitt recept.

Ingredienser

1/2 dl tomatpuré
1/2 dl kikkoman
1 msk rapsolja
Smulad torkad chili eller strimlad färsk
Vitlök
Torkad citron, som rivs enkelt på ett microplane.

Gör så här

  1. Rör ihop i en skål.
  2. Vänd köttet i marinaden innan du steker det. Alternativt efter stekning! Prova dig fram och se vilken variant du gillar bäst.

Smaklig måltid!
Magnus, kock

Fler inlägg i Tips & Trix

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!