lakto-ovo-vegetarisk matkasse Vego Premium
2018-07-04 Food Court / Blogg

Vegetarisk matkasse – här är höstens nyhet!

Jag vill härmed presentera höstens nyhet, Vego Premium! En lakto-ovo-vegetarisk matkasse för dig som både tänker på vad du äter och vad du inte äter. Självklart är middagarna liksom i alla våra matkassar kockförberedda och lagade från grunden, utan onödiga tillsatser.

Vi har fått önskemål om en vegetarisk produkt både när vi varit ute på event och inte minst från våra befintliga kunder som gått över till vegetarisk kost och som helst inte velat lämna oss på grund av det valet. Nu kan vi åter igen hjälpa dem i vardagen, vilket känns jättekul!

Matkomforts Vego Premium vänder sig förstås till dig som är vegetarian men även till dig som helt enkelt bara vill äta mera grönt ibland men kanske har svårt att få till det eller få variation i vardagsmaten. Vi kommer servera ägg, mejerier och vissa ostar kommer innehålla löpe. Matkassen består av tre middagar som levereras hem till dig under söndagen eller måndagskvällen. Du kan förstås även hämta upp din låda på ICA Stop i Täby, Circle K Biskopskvarn eller hos oss i Tyresö. Premiärlådorna levereras 9 september.

Vad är vegetarisk matkasse och vardagsmat för dig?

Inför att jag nu ska laga vegetariskt hela sommaren är jag nyfiken på vad du förväntar dig av en vegetarisk matkasse från oss! Mejla önskemål och favoritråvaror till mig via kundtjanst@matkomfort.se! Vad det står på premiärmenyn presenteras när jag är tillbaka i augusti. Det blir hur som helst tre middagar varav en är tänkt att vara lite enklare och snabbare än de andra. Även om de alla tre är förberedda och snabba à la Matkomfort.

Läs mer och beställ här

Sommarhälsningar

Henrik, kock och grundare

Fler inlägg i Blogg

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!