Matkomforts nyårstips och knep
2018-12-28 Food Court / Blogg

Henriks bästa nyårstips

Jag delar med mig av mina bästa nyårstips. Hur brukar du göra med maten på nyår? Catering, matkasse eller lagar du allt själv? I år kommer jag att satsa på en knytis till nyår! Jag ber vännerna köpa med sig lite olika skaldjur så dukar vi upp allt på ett härligt buffébord. Enkelt och gott. Till skaldjuren vill jag bland annat ha en hovmästarsås och ett gott tillbehör kan vara ”rika riddare”. Till buffén eller som ensam rätt vill jag varmt rekommendera en enkel moule, en klar favorit.

Eller klassisk trerätters

Vill du hellre satsa på en 3-rätters nyårsmeny? Här är en meny med ett par recept som kan förberedas i god tid, så du kan spendera kvällen med gästerna istället för i köket.Fler nyårstips

Två tips för en nyårsafton med vännerna
Iskall avslutning på nyåretVegandessert med Nordic Fauna-glass

Gott nytt år!

Fler inlägg i Blogg

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!