2020-06-09 Food Court / Blogg

Kockens val v.26 – digital kökstermometer

För att kunna mäta innertemperaturen på köttet behöver du en bra kökstermometer. Jag har testat en rad varianter och jag har hittat en ny favorit! Professional secrets gör köksredskap och de har en som jag tycker är säker och dessutom extremt snabb.

Givaren (nålen) är extra lång och extremt tunn. Storlek och andra detaljer på denna kökstermometer är resultatet av över 3 års arbete, utveckling som gjorts i samarbete med professionella kockar och framstående formgivare. Det har involverat arbetsgrupper i minst 6 länder. Teknologin tillåter exakt avläsning inom mindre än 2 sekunder(!). Dra ut givaren långsamt ur maten för att faktiskt se hur temperaturen är fördelad från kärnan och utåt. Inte för exaktheten, men för att förändringarna i dessa visar kocken åt vilket håll matlagningsprocessen är på väg. Lätt att byta mellan Celsius- och Fahrenheitskalan.

En annan väl genomarbetad detalj är att displayen sitter bak på termometern. Därmed är den riktad mot kocken när denne mäter temperaturen i en ugn, i en gryta, i en kyl, i en skål, osv. Och den flippar (som skärmen på en mobil) och anpassar sig till kocken oavsett arbetsställning. Smart va! Med varje produkt från Professional Secrets följer en broschyr med proffsens tips och kunskaper hur du får ut mer av ditt köksredskap.

Din ultimata kökstermometer

 • Skapad i samarbete med proffskockar och formgivare
 • Extremt tunn, känslig och snabb givare (”nål”)
 • Genomtänkt display visar decimaler
 • Vattentålig för bättre hygien
 • Skyddande fodral ingår
 • – Denna digitala kökstermometer säljs endast med leverans till vecka 26! –


  Kökstermometern kostar 895 kronor och säljs med leverans 21 juni, till vecka 26. Fri hemleverans med eller utan matkasse. Beställ senast måndag 15 juni klockan 10. Du beställer din kökstermometer under Leveranser. Har du ingen inloggning hos oss? Har du några frågor eller funderingar, kontakta oss på Kundtjänst.

  Hälsningar

  Henrik, kock och grundare

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  *

  *

  Fler inlägg i Blogg

  Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!