Färdiga middagar på fem till tjugo minuter

Vi tycker att alla ska kunna äta riktigt god mat utan att behöva stå flera timmar i köket. Därför har vi matkassar som passar allt från singelhushåll till barnfamiljer. Oavsett vilken kasse du väljer så kan du vara säker på att våra kockar förbereder såser, grytbaser och smaksättare så att du vinner i både tid och smak.

Lättlagade, nyttiga och goda menyer

Alla våra matkassar levereras kompletta och det enda du behöver ha hemma är salt, peppar och något att steka i. Inför varje vecka kan du byta kasse som du vill. Testa alla och hitta nya favoriter!

Premium

Premium är en klassiker och vår populäraste matkasse. Fyra kompletta måltider med exklusiva och färska, svenska huvudråvaror. Det enda du behöver ha hemma är salt, peppar och något att steka i.
Läs mer

Vego Premium

Vego Premium är en vegetarisk variant av vår klassiska matkasse Premium. Tre kompletta måltider med färska huvudråvaror. Närodlade eller ekologiska grönsaker i möjligaste mån samt ägg och mejerier. Det enda du behöver ha hemma är salt, peppar och något att steka i.
Läs mer

Sthlmslådan

Tredagarsmeny för dig som inte vill äta rött kött. Istället får du fågel, fisk och veggishrätter, alla serverade med ekologiska eller närproducerade grönsaker.
Läs mer

Familjefavoriter

Barnsligt goda favoriter som återupprepas med jämna mellanrum för att vänja in nya smaker. Snabblagat och uppskattat av både barn och vuxna, serveras med barnvänliga grönsaker eller frukt.
Läs mer

Vrooom

För dig som vill minimera tiden i köket (5-10 min), men ändå äta god mat lagad från grunden. Vrooom kompletteras med egna grönsaker.
Läs mer

Mer huvudråvara

Du som vill äta mindre kolhydrater eller behöver mer protein kan välja att lägga till extra huvudråvara till våra kassar Premium och Vrooom. Det betyder två eller fyra portioner extra av veckans fågel, fisk och kött.

Exempel 1. Premium 2 personer + extra huvudråvara kan passa perfekt till 2 vuxna med barn.

Exempel 2. Vrooom + extra huvudråvara kan passa perfekt till familjen med hungriga tonårsbarn.

Växla kasse och upptäck nya favoriter

För dig som vill vidga dina matvyer kan det vara en god idé att alternera mellan våra kassar. Att växla mellan Premium och Familjefavoriter är till exempel en populär kombination för många barnfamiljer. Som kund hos Matkomfort kan du ändra kasse så ofta du vill!

Kan vi leverera hem till dig?

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!