Letar du efter en matkasse i Stockholm?

Har du svårt att få tiden att räcka till på vardagarna? Är du trött på att gå till mataffären flera gånger i veckan? Har du svårt att komma på något som uppskattas av hela familjen? Eller vill du helt enkelt bara äta ännu godare middagar? Då ska du testa Matkomfort. Stockholms egen matkasse.

Vad tycker våra kunder om oss?

Här ser du vad våra kunder tycker om oss. Det fina med Reco är att det är riktiga recensioner från riktiga människor – uppdaterade i realtid och alltid med den senaste recensionen först.

Det här är Matkomfort

Till skillnad från andra matkassar så kommer våra matkassar alltid helt kompletta (det enda som är bra att ha hemma är salt, peppar och något att steka i). Dessutom har våra kockar förberett alla svåra och tidskrävande moment, som såser, fonder, grytbaser och andra smaksättare, i vårt eget kök hemma i Tyresö i södra Stockholm. Så allt du behöver göra är att färdigställa och servera! Vi kallar det kockförberedda matkassar. Resultatet är mindre tid i köket och ännu godare middagar. Eller som vi brukar säga: “Det du sparar i tid vinner du i smak”!

Se alla våra matkassar

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!