Matkassen helt utan rött kött

För dig som inte vill äta rött kött så rekommenderar vi Sthlmslådan. En meny med fullt fokus på fågel, fisk och vegetariskt. Alla rätter lagas på färska, svenska huvudråvaror och serveras med ekologiska eller närproducerade grönsaker. Smaklig spis!

För dig som vill upptäcka nya smaker

Sthlmslådan, som är en tredagarsmeny med inspiration från de senaste mattrenderna och våra kunders önskemål, levereras för en till sex personer. Alla råvaror, grönsaker och våra hemlagade såser och smaksättare följer med, det enda du behöver ha hemma är salt, peppar och något att steka i. Pris från 485 kr.
Ny prislista från 1/2-2019 (pdf)

Tre goda skäl att välja Sthlmslådan

Alltid en vegetarisk rätt – inget rött kött
Middagar med fina fiskar, fågel och mycket från växtriket.

Ekologiska eller närproducerade grönsaker
Noggrant utvalda och fräscha grönsaker.

Tre kompletta middagar för en till sex personer
Om du är singel eller en bland många spelar ingen roll. Sthlmslådan passar stora som små hushåll.

Exempelmeny

Fågel Caesarsallad med kyckling från Bjärefågel, Parmigiano-Reggiano samt rostad persiljerot Fisk Matkomforts fiskgryta med gräslöksaioli och krutonger på levainbröd från Kringelgården Fantasi Vegetarisk Poké Bowl med chilistekt haloumi och japansk sojadressing samt lime- och basilikadressing

Kan vi leverera hem till dig?

Alltid hos Matkomfort

Hemlagade såser!
Våra kockar väljer ut de bästa råvarorna och lagar såser, grytbaser och fonder från grunden.

Glöm inköpslistan!
Med matkomfort får du allt du behöver hem till dörren. Det enda du behöver ha hemma är salt, peppar och något att steka i.

Oslagbar flexibilitet utan bindningstid!
Du kan enkelt byta kasse och antal personer från gång till gång. Du väljer själv hur ofta du vill få din matkasse och kan ändra din order fram till sju dagar före leverans.

Kvalitetsgaranti!
Vi har höga krav på oss själva! Om något i veckans meny inte lever upp till den kvalitet vi vill att du ska kunna förvänta dig av oss, ersätter vi dig!

Vad tycker våra kunder om oss?

Här ser du vad våra kunder tycker om oss. Det fina med Reco är att det är riktiga recensioner från riktiga människor – uppdaterade i realtid och alltid med den senaste recensionen först.

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!