Vår snabba och lättlagad matkasse

När du vill spara tid men ändå äta god, vällagad mat ska du välja vår snabbaste kasse, Vrooom. Din arbetsinsats minimeras till mellan 5 och 10 minuter och medan du gör annat får ugnen och spisen jobba. Smaklig måltid!

För dig som vill att det ska gå undan i köket

Vrooom ger dig mycket matglädje för en liten arbetsinsats. Varje matkasse består av fyra rätter för fyra personer och levereras med färska svenska huvudråvaror. För att spara tid får du inga grönsaker till Vrooom, men kombinera gärna med dina favoritgrönsaker om du vill. Som alltid på Matkomfort kan du alternera med våra andra kassar. Pris 890 kronor.
Ny prislista från 1/2-2019 (pdf)

Tre snabba skäl att välja Vrooom

Vår snabbaste och billigaste kasse
God och vällagad mat på så gott som nolltid.

Inga grönsaker för maximal snabbhet
Kombinera med dina egna grönsaker – om du hinner!

Fyra goda middagar för fyra personer
Det enda du behöver ha hemma är salt, peppar och något att steka i. Plus grönsaker.

Exempelmeny

Måndag Panerad spätta med remouladsås och kokt potatis Tisdag Pasta med pesto och strimlad kyckling Onsdag Matkomforts gulasch med bulgur Torsdag Tomat- och curryglaserad kotlett med rostade rotfrukter

Kan vi leverera hem till dig?

Alltid hos Matkomfort

Hemlagade såser!
Våra kockar väljer ut de bästa råvarorna och lagar såser, grytbaser och fonder från grunden.

Glöm inköpslistan!
Med Matkomfort får du allt du behöver hem till dörren. Det enda du behöver ha hemma är salt, peppar och något att steka i.

Oslagbar flexibilitet utan bindningstid!
Du kan enkelt byta kasse och antal personer från gång till gång. Du väljer själv hur ofta du vill få din matkasse och kan ändra din order fram till sju dagar före leverans.

Kvalitetsgaranti!
Vi har höga krav på oss själva! Om något i veckans meny inte lever upp till den kvalitet vi vill att du ska kunna förvänta dig av oss, ersätter vi dig!

Vad tycker våra kunder om oss?

Här ser du vad våra kunder tycker om oss. Det fina med Reco är att det är riktiga recensioner från riktiga människor – uppdaterade i realtid och alltid med den senaste recensionen först.

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!