matkasse på sportlovet från Matkomfort
2018-01-25 Food Court / Blogg

Matkasse på sportlovet – ta med dig förberedd mat!

Ta med din matkasse på sportlovet!

Önskas leverans redan på fredagen? Det är perfekt med en matkasse på sportlovet, en med förberedda middagar (eller luncher) i stugan. Packa bara med salt, peppar och något att steka i. Kontakta kundtjänst så ordnar vi med leverans redan fredagen den 22/2 (kl. 17-22). Leverans till ICA Stop Täby går utmärkt att få fredagen den 22/2, plocka sedan upp lådan på vägen till fjällen eller stugan.

Vrooom extra lämpad för att ta med

Vrooom är en perfekt matkasse på sportlovet. Lätt att ta med sig till fjällen eller stugan, tar inte mycket plats och det räcker med en liten kylväska att förvara sås och huvudråvaror i. Vecka 9 har vi specialanpassat meny något med tanke på just lovet:

– Vitlöksstekt kycklingfilé med bearnaise och pommes rissolé –
– Nötgryta med rödvin och champinjoner, serveras med pressad potatis –
– Kycklinggryta med curry och ris –
– Spagetti carbonara –

Du tar bara med salt, peppar och smör/olivolja/rapsolja att steka i och kompletterar med egna grönsaker på plats alternativt köp med några hållbara grönsaker som morötter, cocktailtomater, gurka och spetskål.

200 kronor rabatt när du beställer en extra låda!

Åker ni bort tillsammans med en annan familj? Beställ mat även till vännerna och få 200 kronor rabatt för varje ytterligare matkasse du beställer, utöver din ordinarie. Kontakta oss för mer information.

Ändringar senast kl. 10 måndag 18/2

Kommer morfar eller farmor och spenderar lovet med barnen? Öka upp antal portioner eller lägg till extra huvudråvara så räcker det till alla. Åker ni bort någonstans dit ni inte kan ta med maten, kom ihåg att boka av din leverans inför vecka 9 senast måndag 18/2 kl. 10:00. Avbokar och ändrar gör du under Mina leveranser eller genom att kontakta oss på kundtjänst.

Ha ett härligt sportlov!


OBS! Fredagsleverans gäller ej våra ytterområden, Uppsala, Södertälje eller Mälardalen. Kontakta oss för mer information.

Fler inlägg i Blogg

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!