Att vara kund hos oss är enkelt!

Ingen bindningstid

Avboka eller ändra din order upp till sju dagar innan leverans (då vi beställer råvarorna till din meny).

Glöm inköpslistan

Våra menyer innehåller allt du behöver för att servera kompletta måltider. Till alla menyer utom Vrooom får du dessutom färska grönsaker att servera i eller vid sidan av måltiden.

Leverans så ofta du vill

Leverans varannan vecka eller byta meny? Som kund är det lätt att ändra vilka veckor du vill ha mat – och vilken meny du vill ha!

Du har stenkoll på leveranstiden

Vi levererar till din dörr söndagar kl. 14-22 och publicerar alltid din beräknande leveranstid på Min sida senast torsdag eftermiddag.

Leveransen ingår

När du beställer av oss är allt redan inbakat i priset, även kostnaden för hemleverans!

Vi ger dig kvalitetsgaranti

Om något i veckans meny inte lever upp till den kvalitet vi vill att du ska kunna förvänta dig av oss, ersätter vi dig för det.

Läs mer i vår FAQ

Det du sparar i tid, vinner du i smak

Upptäck matkassen som gör det lättare att äta goda och vällagade vardagsmiddagar. Varje vecka väljer våra kockar ut de bästa råvarorna och förbereder tidskrävande moment som såser och grytor från grunden, alltid utan onödiga tillsatser. Det enda du behöver göra är att färdigställa och servera.

Det här hjälper vi dig med:

  • Komponerar menyerna, väljer ut råvarorna och tillbehören
  • Förbereder tidskrävande moment genom att tillaga alla smaksättare
  • Levererar matkassen till dig söndag eftermiddag/kväll

Det här gör du:

  • Färdigställer middagen genom att till exempel värma såsen, steka kycklingen och koka riset
  • Serverar och njuter av ambitiösa, välsmakande vardagsmiddagar

Smaklig spis för fler!

Matkomfort utökar och finns idag tillgängligt för dig som bor i Stockholm, Uppsala, Bålsta, Mariefred, Enköping, Strängnäs och Nykvarn.

Matkomforts kockförberedda matlådor levereras varje, eller varannan, vecka till dig som bor i Stockholm med omnejd och som uppskattar det lilla extra i vardagen. Även du som har Uppsala som postort eller bor i Strängnäs, Mariefred, Enköping och Nykvarn har alla möjligheter att äta gott även i veckorna.

Recept för en lyckad vecka!

Här kan du läsa vad våra kunder tycker om våra veckomenyer, den lättlagade maten, fördelen med närproducerat och det faktum att maten är kockförberedd!

Familjen Bahrke i Saltsjö-Duvnäs består av pappa Johan, mamma Åsa och sönerna Otto och Arvid, på 13 respektive 10 år. De har varit kunder hos Matkomfort de senaste sju åren. De varvar Premiumlådan med Familjefavoriter varannan vecka. Så här tycker Johan om Matkomfort:

Vad är det bästa med Matkomfort?

– Att man får näringsrik mat av hög kvalitet hem till dörren. Min fru och jag jobbar mycket och är dåliga på att hitta på nya rätter, men med Matkomfort får vi stor variation på maten.

Är barnen lika positiva?

– Barnen gillar maten, särskilt Familjefavoriter-lådan. Ibland anpassar vi maten efter deras smaklökar. Är det en ungsbakad fisk kanske vi panerar den och gör fiskpinnar istället – men oftast behövs det inte.

Matkomfort är inte billigast på marknaden, hur ställer ni er till det?

– Vi betalar ungefär 50 kronor per måltid, vilket inte är särskilt farligt med tanke på vad vi får. Att köpa samma typ av råvaror själv skulle bli bra mycket dyrare, och nu slänger vi dessutom inget av maten vi köper.

Vilken är din favoriträtt från Matkomfort?

– Det finns många, men fiskgrytan är väldigt god.

Välj din meny

Matkasse på en ny nivå – så här går det till!

Matkassemiddagar kan ta tid att laga. Med Matkomfort får du istället kockförberedda middagar, där alla såser och grytbaser har lagats från grunden utan onödiga tillsatser. För att du ska snabbt ska kunna servera goda och vällagade middagar i vardagen.

BESTÄLLA

Välj mellan fyra välkomponerade menyer och beställ snabbt och enkelt. Klicka här så är du redan på god väg!

FÖRBEREDA

Våra kockar förbereder det som tar tid. Det innebär att såser, grytgrunder och andra smaksättare alltid är färdiga.

LEVERERA

På söndagen levererar vi din matlåda med kylbil, ända fram till dörren hemma hos dig.

FÄRDIGSTÄLLA

Din aktiva tid i köket är 5–20 minuter. Exempelvis steker du kycklingen, kokar riset och färdigställer grönsakerna.

SERVERA

En fin presentation av maten höjer smakupplevelsen. Bästa starten på en middag är väl ändå när någon säger; ”Åh så gott det ser ut!”.
Matkassar i all ära, men arbetet med att laga middagen faller ändå på dig. I våra matkassar lagas alla såser, grytbaser och andra smaksättare från grunden av professionella kockar, för att du ska få större matupplevelser med minimal tidsinsats i vardagen. Med närproducerade råvaror och utan onödiga tillsatser blir det garanterat gott. Det enda du behöver ha hemma är kockmössan, salt, peppar och något att steka i! Andra fördelar, som vi delar med matkassarna: du slipper komponera veckans matsedel och du slipper bära hem maten.

Välj din meny

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!