matkasse på sportlovet från Matkomfort
2020-02-10 Food Court / Blogg

Sportlovsmat i matkasse

Sportlovsmat, hur ordnar du din? Köp din sportlovsmat i matkasseform! Det är perfekt med förberedda middagar (eller luncher) i stugan. Packa bara med salt, peppar och något att steka i, så är du klar. Kontakta kundtjänst så ordnar vi med leverans fredagen den 21/2 (kl. 17-22). Leverans till ICA Stop Täby går utmärkt att få fredagen den 21/2, plocka sedan upp lådan på vägen till fjällen. OBS! För att få fredagsleverans behöver du kontakta vår kundjänst.

Köp extra av vår populära gulasch! I år har vi ett unikt erbjudande där du kan köpa vår Gulasch inför vecka 9. Stoppa ett par tråg i frysen eller ta med om du åker bort på sportlovet. Läs mer och beställ här.

Vrooom extra lämpad att ta med

Vrooom är en perfekt matkasse på sportlovet. Lätt att ta med sig till fjällen eller stugan, tar inte mycket plats och det räcker med en liten kylväska att förvara sås och huvudråvaror i. Vecka 9 har vi specialanpassat meny något med tanke på just lovet:

VROOOM vecka 9
– Pannbiff med grov senapssås och kokt potatis –
– Pestobakad fisk med pressad potatis –
– Chicken tikka masala på Slättarödskyckling med basmatiris –
– Pasta med bacon och tomatsås –

Du tar bara med salt, peppar och smör/olivolja/rapsolja att steka i och kompletterar med egna grönsaker på plats alternativt köp med några hållbara grönsaker som morötter, cocktailtomater, gurka och spetskål.

Fler portioner eller boka av?

Får ni besök på lovet, öka upp antal portioner eller lägg till extra huvudråvara. Eller åker ni bort någonstans dit ni inte kan ta med maten, kom ihåg att boka av din leverans inför vecka 9 senast måndag 17/2 kl. 10:00. Det gör du under Mina leveranser eller genom att kontakta oss på kundjänst.

OBS! Fredagsleverans gäller ej våra ytterområden, Uppsala, Södertälje och Mälardalen, kontakta oss för mer information.

Här hittar du fler sportlovstips!

Fler inlägg i Blogg

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!