Spring med oss!

Nu är det dags att börja värma upp och anmäla sig till årens lopp!

Bellmanstafetten 23 och 24 augusti

För sjätte året i rad är Matkomfort en av huvudsamarbetspartnerna till Bellmanstafetten, Sveriges största stafettlopp. Även i år kommer du kunna avnjuta en picknick som är framtagen av Matkomfort i samarbete med några av våra leverantörer. Den kommer i år att bestå av mathavre med örtmarinerad kycklingfilé samt salladsmix, cocktailtomater och en senap- och dragonsås från oss på Matkomfort. Du kan välja på antingen 23 eller 24 augusti och du har möjligheten att anmäla dig och en vän. Utöver anmälningsavgiften ordnar vi en Matkomfort löpartröja och en dryckesflaska och efter loppet erbjuds du att avnjuta en förstärkt picknick i vårt tält. Anmäl dig här – Ett par platser kvar!

Tjejmilen 2 september

Matkomfort finns även i år på tävlingsområdet för Tjejmilen lördagen den 2 september och du som kund har möjlighet att springa för oss. Då platserna är begränsade kan vi enbart erbjuda dig att springa som är kund. Du erhåller utöver anmälningsavgiften även en löpartröja samt dryckesflaska från Matkomfort. – Fullt.

NYHET – Stockholm Halvmarathon 9 september

För första gången är Matkomfort med som partner till Stockholm Halvmarathon som består av 21 km löpning i Stockholm lördagen den 9 september. Vi har lyckats komma över 10 st startplatser som vi i första hand erbjuder våra mest lojala kunder. Anmälningslänk hittar du i ett personligt mejl. Utöver anmälningsavgiften erhåller du även här löpartröja samt vattenflaska. – Fullt.

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!