Kan vi leverera hem till dig?

  Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

  Veckans kockförberedda matkasse hem till dörren

  Direkt efter att våra kockar har lagat färdigt och smakat av alla veckans goda såser, fonder, grytbaser, soppor och smaksättare så packas de och körs med kylbil från vårt kök i Tyresö hem till dig.

  När vi startade 2008 så lämnade vi knappt kvarteret i Tyresö, men idag så når vi långt utanför Stockholm, faktiskt nästan hela Mälardalen. Och vi fortsätter att växa! Från och med 17 januari kör vi till Jönköping, Växjö, Kalmar, Blekinge och hela Skåne! Hittar du inte ditt postnummer i vår sökfunktion så hör gärna av dig till oss på kundtjanst@matkomfort.se, kanske är ni näst på tur!

   

  Vad tycker våra kunder om oss?

  Här ser du vad våra kunder tycker om oss. Det fina med Reco är att det är riktiga recensioner från riktiga människor – uppdaterade i realtid och alltid med den senaste recensionen först.

  Tipsa en vän om Matkomfort!

  Fyll i formuläret och sprid matglädje till dina vänner.

   

  Levererar vi till din ort?

   
  Levererar ni er matkasse i Bålsta? Ja, vi kan leverera din matkasse i Bålsta. Upptäck våra goda matkassar här. Kör ni ut er matkasse i Enköping? Det går utmärkt att få din matkasse utkörd i Enköping. Upptäck våra goda matkassar här. Kan jag beställa matkasse i Eskilstuna? Absolut kan du beställa matkasse i Eskilstuna. Upptäck våra goda matkassar här. Går det att köpa matkasse i Mariefred? Inga problem, du kan köpa din matkasse i Mariefred. Upptäck våra goda matkassar här. Jag vill ha matkasse i Nykvarn, går det? Det funkar fint att beställa din matkasse i Nykvarn. Upptäck våra goda matkassar här. Kan jag abonnera på matkasse i Sigtuna? Vi levererar över nästan hela Mälardalen och du kan absolut abonnera på matkasse i Sigtuna. Upptäck våra goda matkassar här. Är det möjligt att beställa matkasse i Strängnäs? Självklart är det möjligt att beställa din matkasse i Strängnäs. VI kör ut matglädje till nästan hela Mälardalen! Upptäck våra goda matkassar här. Om jag vill ha matkasse i Stockholm, kan jag beställa från Matkomfort? Det går jättebra att beställa din matkasse i Stockholm. Vi startade Matkomfort i Tyresö, där vårt kök ligger än idag. Upptäck våra goda matkassar här. Kan Matkomfort leverera matkasse i Södertälje? Vi levererar mer än gärna din matkasse i Södertälje. Här kan du läsa mer om våra matkassar och hitta din favorit. Kan jag beställa en matkasse i Västerås? Ja, att beställa din matkasse i Västerås fungerar utmärkt. Upptäck våra goda matkassar här. Kör ni hem till dörren med er matkasse i Uppsala? Ja, vi kör självklart hem din matkasse i Uppsala. Upptäck våra goda matkassar här. Levererar Matkomfort till Åkers styckebruk? Absolut kan vi leverera din matkasse till Åkers styckebruk. Upptäck våra goda matkassar här. Jag bor inte i något av dessa områden - kan jag få leverans av er matkasse i södra Sverige? Absolut – vårens nyhet är att vi levererar våra matkassar till Jönköping, Växjö, Kalmar, Blekinge och Skåne med start 17 januari 2022. Upptäck våra goda matkassar här.

  Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!