Matkassen med favoriträtter för barnfamiljen

Barnsligt goda favoriter för hela familjen. Familjefavoriter består av goda rätter för både barn och vuxna och serveras med snabblagade och barnvänliga grönsaker eller frukt. Smaklig måltid!

För dig som vill att det ska vara lätt att göra rätt

Familjefavoriter kommer med fyra kompletta middagar för fyra personer. Som i alla våra matkassar är alla såser, fonder och grytbaser hemlagade i vårt eget kök. Variationen är något mindre än i våra andra matkassar och smakerna lite mildare, så barnen får tid att lära sig uppskatta nya smaker. Ett tips för dig som vill ha större variation är att alternera mellan Familjefavoriter och till exempel Premium eller Vrooom. Pris 1080 kronor.
Ny prislista från 1/2-2019 (pdf)

Tre goda skäl att välja Familjefavoriter

Barnvänligt, snabbt och enkelt
Anpassad för barn, vuxna och allt däremellan.

Bara säkra kort
Återupprepande meny med barnens favoriter för att vänja in nya smaker. Perfekt att varva med någon av våra andra matkassar.

Fyra kompletta middagar för fyra personer
Det enda du behöver ha hemma är salt, peppar och något att steka i.

Exempelmeny

Måndag Fiskpinnar med remoulad, kokt potatis och cocktailtomat Tisdag Tandoorikyckling med jasminris och paprikastavar Onsdag Hamburgare med Matkomforts hamburgerdressing, Kringelgårdens surdegsbröd, tomat, sallad och pommes Torsdag Carbonara, pasta med bacon och råriven morot

Kan vi leverera hem till dig?

Alltid hos Matkomfort

Hemlagade såser!
Våra kockar väljer ut de bästa råvarorna och lagar såser, grytbaser och fonder från grunden.

Glöm inköpslistan!
Med matkomfort får du allt du behöver hem till dörren. Det enda du behöver ha hemma är salt, peppar och något att steka i.

Oslagbar flexibilitet utan bindningstid!
Du kan enkelt byta kasse och antal personer från gång till gång. Du väljer själv hur ofta du vill få din matkasse och kan ändra din order fram till sju dagar före leverans.

Kvalitetsgaranti!
Vi har höga krav på oss själva! Om något i veckans meny inte lever upp till den kvalitet vi vill att du ska kunna förvänta dig av oss, ersätter vi dig!

Vad tycker våra kunder om oss?

Här ser du vad våra kunder tycker om oss. Det fina med Reco är att det är riktiga recensioner från riktiga människor – uppdaterade i realtid och alltid med den senaste recensionen först.

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!