Vår vegetariska matkasse


Förbi är tiden då vegetarisk mat var tråkig. Vår nya matkasse Vego Premium är matkassen för dig som både tänker på vad du äter och vad du inte äter. En spännande blandning av nya rätter och tidlösa klassiker – vegetariskt och med ekologiska eller närodlade grönsaker samt ägg och mejerier. Smaklig måltid!

För dig som vill äta gott och nyttigt

Vego Premium är vår nya vegetariska tredagarsmeny fullmatad med det bästa från moder jords skafferi och det bästa från Matkomfort. Självklart får du alltid våra läckra såser och smaksättare som våra kockar lagat från grunden. Så nu blir det både snabbt och enkelt att äta även vegetariskt. Den passar både dig som är vegetarian och dig som helt enkelt bara vill äta mera grönt ibland. Den är lakto-ovo-vegetarisk och kommer ibland innehålla löpe. Pris från 665 kronor.

Tre goda skäl att välja Vego Premium

Helt vegetarisk (om du vill)
En härlig mix av prima råvaror och det bästa från växtriket. Vill någon i familjen äta fisk, fågel eller kött – addera bara det som önskas på toppen.

Ekologiska eller närproducerade grönsaker
Alltid med noggrant utvalda och fräscha grönsaker, ekologiska eller närproducerade i största möjliga mån.

Tre kompletta middagar för två, fyra eller sex personer
Det enda du behöver ha hemma är salt, peppar och något att steka i.

Kan vi leverera hem till dig?

Exempelmeny

Måndag Pasta från DeCecco med tomatsås och säsongens grönsaker
Tisdag Vegoburgare med portabellosvamp och hemlagade sötpotatispommes
Onsdag Krämig sparrissoppa med en tomatbruschetta

Vad tycker våra kunder om oss?

Här ser du vad våra kunder tycker om oss. Det fina med Reco är att det är riktiga recensioner från riktiga människor – uppdaterade i realtid och alltid med den senaste recensionen först.

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!