Marinera direkt i tråget - Matkomfort tipsar
2017-11-06 Food Court / Tips & Trix

Spara på disk med Matkomfort

När du ska marinera till exempel kyckling går det utmärkt att göra det direkt i tråget. Öppna förpackningen och ta ur absorberingsmattan. Blanda antingen en marinad och häll på kycklingen i tråget eller häll på ingredienserna direkt och blanda ihop allt i förpackningen. På så sätt sparar du ännu mer disk. och tid. Helt i Matkomfortstil.

I detta fall har jag marinerat kycklinglårfiléer med färsk persilja, vitlök, soja, chilisås, curry och lite paprikapulver. Använd det du har hemma och låt fantasin flöda! Låt det stå och marinera i en timme upp till ett dygn i kylen. Stek eller grilla och servera en härlig sallad till.


Lycka till!

önskar Magnus, kock på Matkomfort

Fler inlägg i Tips & Trix

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!