Oxfilé som kockens val v.24
2020-08-06 Food Court / Blogg

Svensk oxfilé med Matkomforts bearnaise vecka 35

Succén är tillbaka! Kockens val, svensk oxfilé hel i bit och vi gör vår bearnaise som du får till. Oxfilén är vakuumförpackad med bra hållbarhet. Först till kvarn, vi har ett väldigt begränsat antal.

Tips för hel oxfilé

Är ni många kan du servera lite mindre tournedos och göra små spett till var och en av ändsnutten, för att alla ska få liknande portioner. Är ni däremot färre och hela inte går åt på en gång, frys in hel eller tärnad och gör exempelvis Biff Rydberg på resten. Mitt recept hittar du här i vår blogg. Tips på lite olika sidosallader hittar du också här i bloggen.

Svensk hel oxfilé med Matkomforts bearnaisesås säljs endast till vecka 35!

Vi har ett mycket begränsat antal, så det är först till kvarn som gäller! Med leverans den 23 augusti, till vecka 35, kan du alltså köpa svensk färsk oxfilé från Gudruns. Du får också hem vår Bearnaise! En hel oxfilé väger mellan 1600-1800 g och räcker till ca 8 personer, 1095 kronor. Hemleveransen är gratis med eller utan ordinarie matkasse. Beställ absolut senast måndag 17 augusti klockan 10. Du beställer vår oxfilé med bea under Leveranser. Har du ingen inloggning hos oss eller några frågor eller funderingar, kontakta oss på Kundtjänst. Mina tillagningstips hittar du på matkomfort.se/tillagning. /Henrik, kock och grundare Foto: Gudruns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

*

*

Fler inlägg i Blogg

Prenumerera på våra goda recept och smarta kökstips!